Back
  • book, text
  • Guides pratiques

Hausgemacht : traditionelle Rezepte für Eingemachtes, Frischkäse und Joghurt, Brot, Würzpasten, Konfekt und Getränke

Laurendon, Laurence, 19..-.... (contributor) ; Quévremont, Catherine, 19..-.... (contributor) ; Ytak, Cathy, 1962-...., journaliste (contributor) ; Laurendon, Gilles (contributor)
  • Aarau ; München : AT-Verl., 2012
254 S.
Conserves Cuisine Charcuterie
Login (to see request options)
Language
  • German
Original language
  • French
Original title
  • Fait maison
Illustrations
  • illustrations
Statement of responsibility
  • Gilles und Laurence Laurendon, ... [et al.]
  • [Aus dem Franz. übers. von Kirsten Sonntag]
Dimensions
  • 25 cm
Other material characteristics
  • Ill.
Identifier
  • 9783038007173 ISBN
  • R007161536 RERO
Carrier and content type
  • volume (text)
Mode of issuance
single unit / Material unit