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Du fait de cuisine : traité de gastronomie médiévale de Maître Chiquart

Chiquart, Maître, 14..-14.. (creator) ; Bouas, Florence (contributor) ; Vivas, Frédéric (contributor)
  • Arles : Actes Sud, 2008
194 p.
D'après le manuscrit de la Bibliothèque Supersaxo - Médiathèque-Valais Sion
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Language
  • French
Original language
  • French, Middle (ca. 1300-1600)
Illustrations
  • illustrations
Statement of responsibility
  • Florence Bouas, Frédéric Vivas
Dimensions
  • 24 cm
Other material characteristics
  • ill.
Cited by
  • Politis, 9 avril 2009,p.27 (Jean-Claude Renard) ; Nouvelliste, 2008,288,p.21 (Gilles Berreau) ; Alpe, 2009,45,p.91 (Dominique Vulliamy) ; L'Alpe, 2010,48,p.74-75 (Florence Bouas, Frédéric Vivas)
Identifier
Carrier and content type
  • volume (text)
Mode of issuance
single unit / Material unit